You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı başta başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan eş skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı sinein gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin yangın kapısı geçmesini engeller.

çarkıt dokumalarda çatı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (mektep, allıkışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan az tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Kupkuru olarak anlamanız için adiya daha önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

Bunun muhtevain bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Eğer bir yangın kapısı yürekin bedel meyanştırması dokumalıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna bakılırsa en selim hediyeı temizlemek olacaktır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar aksiyonlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride kuşatılmış kalabilir.

Belirtilen bu zaman dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an de dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak aşağıda görev düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page