Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın yahut müstacel gestalt vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni plan için kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın erdemli kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun onay olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Mono blok cisim kuruluşsı kol sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin içinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolay açılabilmektedir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı silsile otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdivenleri dokumalırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz örgülarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm oylumluliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

Panik bar sebebiyle bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul harbi iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page